Olokodon valmistus

Olokoto rakennetaan aina valvotuissa tehdasolosuhteissa ja tarkkojen laadunvarmistusjärjestelmien valvomina. Sarjatuotanto mahdollistaa tasaisen laadun ja kilpailukykyisen hinnan.

Huippumoderni tuotanto - Mammuttikoti

Huippumoderni tuotanto

Vahva hirsirakentamisen perinne yhdistettynä huippumoderniin tuotantoon ja laadukkaaseen rakentamiseen takaavat tuotteidemme korkean laadun – niin vaativissa räätälöidyissä kohteissa kuin pienemmissä kokonaisuuksissa. Toimintamallimme kiistattomia vahvuuksia ovat nykyaikaiset automatisoidut tuotantoketjut, huolellinen laaduntarkkailu ja tarkkaan hiotut prosessit. Olokoto valmistetaan aina vakioiduissa tehdasolosuhteissa ja sarjatuotannon vahvuuksia hyödyntäen.

Ekologinen ja lämmin hirsi - Mammuttikoti

Ekologinen ja lämmin hirsi

Massiivisen hirren edut on tunnettu vuosisatoja. Hirsitalon ilmantiiviys on huippuluokkaa (ilmantiiviysluku jopa alle 0,3) ja massiivirakenne takaa, ettei rakenteellisia ongelmia esiinny.

Olokoto rakennetaan aina parhaasta suomalaisesta hirrestä, joka on saanut kasvaa aikuiseksi hitaasti ja puhtaan luonnon ympäröimänä. Pohjolan tuiskut ja tuulet ovat tehneet siitä vahvan ja kestävän. Kaadettaessa se on saavuttanut jo 80 vuoden kunnioitettavan iän, mutta hirren iässä se on vasta elinkaarensa alussa.

ProCache: v313 Render date: 2019-07-23 04:24:37 Page render time: 0.0520s Total w/ProCache: 0.0730s