En ny form av boende - Mammuthus

En ny form av boende

Olokoto är ett minihem tillverkat av massivt trä, moduler som kan byggas ut och som levereras helt nyckelfärdigt. Olokoto har planerats för åretruntboende och dess värmehushållning är utmärkt. Du kan utrusta utrymmet efter dina behov och utvidga byggnaden även vid en senare tidpunkt.

Byggnaden har en bostadsyta på 25 m2 och en total yta på 25 m2. Grundenhetens yttre mått är 3 500 x 7 000 mm, och byggnaden kan byggas ut åt sidan och uppåt med hjälp av moduler också i efterskott. Grunden kan enkelt byggas på skruvpålar.

Utrymmet är försett med ett dolt sadeltak och på det ena takfallet kan man välja ett glastak. Produktens tekniska lösningar är patenterade och produkten har ett omfattande internationellt modellskydd.

Läs mer

Under bar himmel

Olokoto erbjuder en unik naturupplevelse med komplett boendekomfort. Produkten har planerats för åretruntboende och Olokot med glastak lämpar sig utmärkt till exempel för norrskensturism. Olokotos planeringsfilosofi grundar sig på tanken att man med minimalistisk design och rena linjer kan få byggnaden att smälta in i omgivningen.

Modularitet

Olokoto har planerats som en modulbyggnad som kan anslutas till en annan Olokoto. Som anslutningsyta mellan byggnaderna fungerar en ram av faner eller glas som alltid överensstämmer med måtten på byggnadens gavel eller längd.

Ekologisk

Olokoto fungerar vid behov utan vatten- och avloppsanslutningar och är näst intill självförsörjande vad gäller energi. De stora glasytorna fungerar som effektiva solfångarna om fönstren inte täcks in med gardiner. OrbSys-duschen med vattenåtervinning kan installeras på vår fabrik. Den nya duschen är överlägset ekologisk vad gäller att spara varmvatten. Timmer är ekologiskt hållbart som byggmaterial, eftersom träet under sin livstid i sig har bundit mer koldioxid och kol än vad det kan avge i slutet av sin livscykel.

MyKoto

MyKoto Med MyKoto-tjänsten kan du helt själv fastställa utrymmesbehovet, funktionaliteten, inredningsmaterialen mm. Du kan göra allt utan en försäljare och fatta ett eventuellt köpbeslut i lugn och ro hemma i din egen soffa.

Olokoto

Vi ger nu småbostadsmarknaden ett länge efterlängtat alternativ - Olokoto i massivt timmer. Byggnaden levereras nyckelfärdig, vid behov också färdigt inredd.

Essential
25 m2

Glassroof I
25 m2

Glassroof II
25 m2

Sauna
25 m2

Garden
12,5 m2

Olokoto Fullglass
100 m2

ProCache: v313 Render date: 2020-08-07 21:09:27 Page render time: 0.2457s Total w/ProCache: 0.2879s