Lisävarusteet

Voit valita Olokotosi varustelun kattavasta lisävarustevalikoimastamme. Päivitämme tuotteen lisävarustemahdollisuuksia jatkuvasti.

Kierrättävä suihku - Mammuttikoti

Kierrättävä suihku

Ruotsissa kehittetty OrbSys-suihku kierrättää vettä ennennäkemättömän tehokkaasti. Teollinen muotoilija Mehrdad Mahdjoubi on saanut keksintönsä idean astronauttien arkielämästä. Avaruusaluksilla elävät astronautit kierrättävät vettä erittäin tehokkaasti ja alusten vesijärjestelmä suodattaa virtsan, peseytymiseveden ja jopa ilmankosteuden uudestaan juomakelpoiseen muotoon. OrbSys hyödyntää samaa ideaa kotitaloudessa ja sen ansiosta voidaan säästää vedenkulutuksessa peräti 90 prosenttia ja sähkönkulutuksessa 80 prosenttia. Suihkun kierättyssysteemin kautta kulkenut vesi on jopa alkuperäistä vesijohtovettä puhtaampaa. Kauttamme on mahdollista saada OrbSys suihku Olokotoon tehdasasennettuna.

Elektroninen polttokäymälä - Mammuttikoti

Elektroninen polttokäymälä

Elektroninen polttokäymälä on käymälä, jossa virtsa, ulosteet ja wc-paperi (jäte) poltetaan korkeassa lämpötilassa. Palaminen tapahtuu, kun jäte kuumennetaan n. 600 °C:n lämpötilaan. Palamiskaasut johdetaan pois kaasunpoistoputken kautta. Happi palamista varten otetaan joko sisätiloista tai suoraan ulkoa. Jotta hapentulo ja palamiskaasujen poisto voidaan varmistaa, käymälät on varustettu puhaltimella. Palamisen jälkeen tuhka kerätään palamisastiaan (tuhka-astia). Palaminen on tehokasta, ja tuhkan määrä on rajallinen. Olokotoon on ennakkoasennettavissa Cinderellan valmistama sähkökäyttöinen tai nestekaasukäyttöinen malli.

Verhot - Mammuttikoti

Verhot

Löydät kauttamme Olokotoon suunniteltuja Visor- kaihtimia ja markiiseja. Visor Queen –kaihtimissa on kaksisuuntainen käyttömekanismi, jonka ansiosta kaihdinta voi säätää sekä alhaalta ylöspäin että ylhäältä alaspäin. Säätömekanismi on myös portaaton eli voit jättää kaihtimen juuri sille korkeudelle kuin haluat. Kaihdinta voi säätää suoraa siinä olevasta kahvasta tai kattoikkunamallia tarkoitukseen suunnitellulla teleskooppisauvalla.

Terassimarkiisi - Mammuttikoti

Terassimarkiisi

Terassimarkiisi suojaa ulkona olevia oleskelutiloja kuumilta ja häikäiseviltä auringonsäteiltä ja kevyeltä sateelta. Terassimarkiisi tekee oleskelupaikastasi viihtyisän ja miellyttävän. Se lisää terassin käyttöä joka säällä sekä pidentää terassin käyttöaikaa niin keväällä kuin syksylläkin. Markiisi suojaa myös kalusteita haalistavalta auringonpaisteelta.

Wallas mökkilämmitin - Mammuttikoti

Wallas mökkilämmitin

Mikäli Olokotoa ei voida kytkeä sähköverkkoon, vaihtoehtona löytyy kotimainen Wallaksen mökkilämmitin. Lämmitin käyttää minimaalisen vähän 12 voltin virtaa, jolloin akkuja voidaan ladata aurinkokennoilla. Wallas-lämmitin on etäohjattavissa ja polttoaineena toimii polttoöljy. Vaihtoehtoisesti Olokoto voidaan varustaa myös vesikiertolattialämmityksellä tai ilmalämmittimellä, jotka toimivat niin ikään polttoöljyllä.

Sähkölukko - Mammuttikoti

Sähkölukko

Rollock-Sähkölukolla varustetun Olokodon oven avaamiseen riittää älypuhelin tai NFC-ominaisuudella varustettu kortti. Lukon ominaisuuksiin kuuluu myös etäavaus: Lukkoon voidaan lähettää vaikka työpaikan tietokoneelta kertakäyttöinen e-avain. Sähkölukko ei ole enää pelkkä lukko, vaan liittymä erilaisiin palveluihin.

Älylukkoa voi hallinnoida verkossa ja pilvipalvelu voi toimia Olokoto-hotellin varausjärjestelmänä. Pilvipalveluiden kautta lukkoa voi hallinnoida mistä ja milloin vain. Haluttaessa järjestelmä kertoo, kuka kulkee ovesta ja muistuttaa esimerkiksi, että hotellin asukas on lähtenyt. Kaikki Olokotomallit voidaan varustaa kätevällä ja nykyaikaisella Rollock-sähkölukkojärjestelmällä.

ProCache: v313 Render date: 2020-08-07 20:14:43 Page render time: 0.1350s Total w/ProCache: 0.1713s