Laajennettavuus

Olokoto on yhdistettävissä modulaarisesti toisiin moduuleihin, jolloin sisätilaa saadaan käytännössä rajattomasti. Rakennuksen julkisivut määräytyvät sisätilan mukaan, mutta jokaisessa Olokodossa on oltava yksi rakennuksen sisämitan suuruinen ikkuna, jolloin Olokoto on yhdistettävissä toiseen rakennukseen

Modulaarinen suunnittelu - Mammuttikoti

Modulaarinen suunnittelu

Mikäli haluat pyytää tarjouksen haaveilemastasi Olokoto-kokonaisuudesta, lähetä vapaamuotoinen lisätieto, kuten montako neliötä tulisi olla, mitä toiminallisuuksia pitäisi olla (WC, keittiö jne) ja millaiselle tontille kokonaisuus tulisi. Teemme luonnoksen modulaarisesta kokonaisuudestasi ja teemme luonnollisesti "avaimet käteen" -kustannuslaskelman.

MyKoto - Mammuttikoti

MyKoto

Tuotteistamme parhaillaan MyKoto-suunnittelumahdollisuutta, jolloin voit rakentaa itse mieleisesi Olokoto-kokonaisuuden alusta loppuun. Suunnitteluohjelmassa voit määrittää tavoiteneliömäärän, kokonaisuuden toiminnallisuuden, julkisivut ja lisävarusteet. Saat hinnan reaaliaikaisena ja tuotteen toimitusajan arvion. Hanke on vuoden myöhässä alkuperäisestä aikataulustaan, olemme pahoillamme. Arvioitu valmistumisajankohta betaversiolle on syyskuun 2017 puoliväliin mennessä.

ProCache: v313 Render date: 2019-03-24 07:16:54 Page render time: 0.0552s Total w/ProCache: 0.0767s